Εμφανίστηκαν δελφίνια στον Θερμαϊκό! (video)

Όμορφο στιγμιότυπο από την παραλία της Θεσσαλονίκης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν το πρωί στην Παλιά Παραλία τής Θεσσαλονίκης: δελφίνια έκαναν την εμφάνισή τους, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Πολλοί από τους Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να αθληθούν στην παραλία, ακολουθώντας τις οδηγίες για τη μη διασπορά τού COVID-19, σταμάτησαν για αρκετά λεπτά στο ύψος όπου βρίσκεται το άγαλμα του Nαυάρχου Βότση, για να φωτογραφίσουν με τα κινητά τους το εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και για να απολαύσουν τα παιχνίδια των δελφινιών στον Θερμαϊκό.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το προφίλ τής δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου στο Facebook εδώ:

Μπορεί να ήταν ένα δύσκολο πρωινό…η εικόνα όμως που αντίκρισα το πρωί στον Θερμαϊκό, ήταν αρκετή για να εξαφανιστούν όλες οι δυσάρεστες σκέψεις. Δελφίνια εμφανίστηκαν στη θάλασσα και με τα παιχνίδια τους στο νερό, προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα! Ήμουν από τους λίγους τυχερούς κ τυχερές, που βρεθήκαμε στην παλιά παραλία. https://www.amna.gr/macedonia/article/447558/Delfinia-ekanan-tin-emfanisi-tous-ston-Thermaiko-kolpohttp://www.thestival.gr/environment/item/516155-video-delfinia-emfanistikan-sto-thermaikohttps://www.makthes.gr/delfinia-emfanistikan-ston-thermaiko-27196-271968

Gepostet von Alexandra Chatzigeorgiou am Dienstag, 7. April 2020

πηγή:citymagthess.gr

Σχετικά άρθρα