“Εμφανίστηκε” ο Σώρας

«Ανέλαβε την ευθύνη» για την Πάτρα

Μέσω γραπτής δήλωσης επέλεξε να δηλώσει «παρών» ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος εξακολουθεί να κρύβεται σε σημείο που δεν γνωρίζουν οι ελληνικές αρχές, ενώ καταζητείται.

Ο άνθρωπος που υποσχόταν να εξαγοράσει το ελληνικό χρέος και να… σώσει την Ελλάδα, έστειλε επιστολή, η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω του «Ε». Βάσει όσων αναγνώστηκαν, ο Αρτέμης Σώρρας αναλαμβάνει την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας, δηλώνοντας πως η σύζυγός του δεν είχε καμία ανάμειξη.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει. Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα», ανέφερε στη δήλωσή του.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλεζάς, μιλώντας εκ μέρους της συζύγου του Σώρρα δήλωσε: «Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι’ εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάστηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα “τρομοκρατίας” σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε».

Σχετικά άρθρα