«Εμφύλιος» στη Δικαιοσύνη

Για την ίδρυση νέας δικαστικής Ένωσης

«Η ίδρυση νέας δικαστικής Ένωσης αποδοκιμαστέα διασπαστική κίνηση». Τον τίτλο αυτό φέρει ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία αντιδρά στη σύσταση νέας δικαστικής ένωσης με την επωνυμία «Ένωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων».

Η μεγαλύτερη Δικαστική Ένωση η οποία αριθμεί περισσότερα από 3.000 μέλη σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για πρωτοβουλία που έχει ονοματεπώνυμο, φωτογραφίζοντας την ηγεσία του Αρείου Πάγου, υπογραμμίζοντας πως «είναι απογοητευτικό, συνάδελφοι που καταξιώθηκαν και αναδείχθηκαν μέσα από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να πρωτοστατούν τώρα στην διάσπασή της».

Μάλιστα, επισημαίνεται πως «οι καταστατικοί σκοποί της Ένωσης Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων είναι ακριβώς ίδιοι με τους σκοπούς της δικής μας Ένωσης» και ότι «οι ανώτεροι και ανώτατοι Δικαστές υπερεκπροσωπούνται στο ΔΣ της Ένωσης».

Η μεγαλύτερη Δικαστική Ένωση η οποία αριθμεί περισσότερα από 3.000 μέλη σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για πρωτοβουλία που έχει ονοματεπώνυμο, φωτογραφίζοντας την ηγεσία του Αρείου Πάγου, υπογραμμίζοντας πως «είναι απογοητευτικό, συνάδελφοι που καταξιώθηκαν και αναδείχθηκαν μέσα από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να πρωτοστατούν τώρα στην διάσπασή της». Μάλιστα, επισημαίνεται πως «οι καταστατικοί σκοποί της Ένωσης Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων είναι ακριβώς ίδιοι με τους σκοπούς της δικής μας Ένωσης» και ότι «οι ανώτεροι και ανώτατοι Δικαστές υπερεκπροσωπούνται στο ΔΣ της Ένωσης».

Σχετικά άρθρα