“Εμφύλιος” στη ΝΔ

Σφοδρή επίθεση σαμαρικών σε Μητσοτάκη για Μαρινάκη και Noor1

Τελειωμό δεν έχουν στη Νέα Δημοκρατία οι εσωκομματικές έριδες που ξέσπασαν με αφορμή την αφωνία του Κυριάκου Μητστοάκη για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στο Μαρινάκη για εμπλοκή στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor1.

Ο αρχηγός της ΝΔ φαίνεται να αρνείται να δηλώσει το οτιδήποτε για τις εξελίξεις στο Noor 1 με Μαρινάκη κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει πάρα πολλές κόντρες εντός της γαλάζιας παράταξης.

Το γνωστό blog που απηχεί τις σαμαρικές απόψεις εντός ΝΔ, antinews.gr, με ακόμη μια σφοδρή επίθεση «αδειάζει» τον Μητσοτάκη. Αφορμή η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και τους τρεις συγκατηγορουμένους του σχετικά με την υπόθεση των εμβασμάτων για το Noor 1.

Σύμφωνα με το antinews, τα σύννεφα πλέον πυκνώνουν πάνω από την Πειραιώς και ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να τα διώξει. Η Νέα Δημοκρατία διασύρεται και είναι απαράδεκτο να κρύβεται.

«Δεν είναι δυνατόν επειδή προφανώς φοβάται να μην χάσει την στήριξη που του παρέχουν τα ΜΜΕ του εμπλεκόμενου αλλά και φίλων του, να αμαυρώνει την παράταξη που υποτίθεται ότι αποτελεί την ελπίδα του λαού για να απαλλαγεί από την λαίλαπα του Τσίπρα και της παρέας του», αναφέρει ενώ προσθέτει: «Ούτε είναι ηθικό να σιωπά φοβούμενος ενδοοικογενειακές αψιμαχίες λόγω κουμπαριών.»

«Εάν συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο της σιωπής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπεί η όλη υπόθεση σε ταφόπλακα για την αξιωματική αντιπολίτευση με άμεση απειλή τη διάσπαση του κόμματος.

Πληροφορούμαστε, ότι πολλοί βουλευτές έχουν διαμηνύσει στην Πειραιώς ότι βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση με την στάση που ακολουθεί η ηγεσία και εφόσον δεν γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις η δυσαρέσκειά τους θα εκφραστεί δημοσίως», συνεχίζει το blog ενώ καταλήγει: «Πλέον ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ή θα ξεδιαλύνει τις σκιές ή θα πάει με διχασμένο κόμμα στις εκλογές. Άραγε τί θα επιλέξει;».

Σχετικά άρθρα