Εν ψυχρώ δολοφονία στην Κρήτη

Στα χέρια των αρχών ύποπτος

Ένας Βούλγαρος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την εν ψυχρώ δολοφονία του γιατρού στην Κρήτη.

Ιδιαίτερη σημασία είχε όπως αναφέρει το Cretalive η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είδε τον Βούλγαρο με την καραμπίνα και μία σακούλα να προσποιείται τον κυνηγό.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είδε τον Βούλγαρο να τρέχει και να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο, χωρίς το όπλο, γεγονός που γέννησε υποψίες στην αστυνομία.

Tο όπλο εντοπίστηκε πεταμένο κοντά στο σημείο της δολοφονίας ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Τελικά, η αστυνομία εντόπισε τον Βούλγαρο οπότε και τον συνέλαβε ενώ προσήχθη και η νεαρή σύζυγος του 62χρονου γιατρού.

Η αστυνομία προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να είναι ερωτικό.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η εξωσυζυγική σχέση και αυτό εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Να σημειώσουμε πως πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγος του γιατρού είναι βουλγαρικής καταγωγής και νεότερη από τον γιατρό.

ο φονικό έγινε ανήμερα των γενεθλίων του θύματος στην περιοχή “Πιλαλήματα” Σητείας, κοντά στις Λιθίνες.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας
«Ήταν περίπου 8.30 με 9 παρά 20 όταν καθόμουν σε ένα ύψωμα πάνω από τον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας- Σητείας . Είδα το αυτοκίνητο του γιατρού να δέχεται τον πρώτο πυροβολισμό από έναν άγνωστο που ήταν κρυμμένος πίσω από αγριελιές. Ο γιατρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και το ΙΧ οδηγήθηκε στην άκρη του δρόμου. Ο γιατρός βγήκε έξω φωνάζοντας βοήθεια και ο δράστης τον πλησίασε και του έριξε από κοντά άλλους δύο πυροβολισμούς. Εγώ του φώναξα «φονιά, άτιμε, έφαγες τον άνθρωπο». Εκείνος απομακρύνθηκε τρέχοντας προς τους ελαιώνες όπου μετά την έρευνα βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα τα οποία ξεφορτώθηκε και άλλαξε ρούχα. Μετά μπήκε στο ΙΧ και απομακρύνθηκε με ταχύτητα στον περιφερειακό Μακρύ Γιαλού- Ιεράπετρας», είπε ο μάρτυρας.

Σχετικά άρθρα

Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία!

Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, ξαναχτυπά. Και μάλιστα βάζει με τον τρόπο της, ταφόπλακα σε όσα ισχυρίζονται οι γείτονές μας στα Σκόπια με λίγες λέξεις. Στο μπλόγκ της, το οποίο διαβάζουμε καθημερινά, η κα Κινγκ αναφέρεται στην προπαγάνδα που γίνεται σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και στην ΦΥΡΟΜ και καταρρίπτει με τον πιο απλό και […]