Ένας 40χρονος κατέγραφε τουρίστριες με κρυφές κάμερες

«Με έβαλε ο διάολος», είπε ο δράστης που πιάστηκε στην Κρήτη

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 40χρονος συντηρητής που είχε τοποθετήσει κάμερα σε μπάνιο δωματίου ξενοδοχείου στην περιοχή της Σταλιδας στην Κρήτη και παρακολουθούσε τις πελάτισσες αλλά και τις εργαζόμενες στην επιχείρηση.

Ο 40χρονος κατηγορείται για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και για συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι Γερμανίδες τουρίστριες που αποκάλυψαν την υπόθεση, βρήκαν στο πάτωμα ένα στικάκι κάμερα, το οποίο είχε μάλλον ξεκολλήσει από το αιρκοντίσιον και έτσι άρχισαν να υποψιάζονται.

Στο στικάκι εμφανίζονται οι τρεις Γερμανίδες να κάνουν μπάνιο γυμνές φυσικά ενώ στην προσπάθειά του του να εγκαταστήσει σε άλλο σημείο το στικάκι, ο 40χρονος κατέγραψε και τον εαυτό του να το τοποθετεί στην μονάδα κλιματισμού. Αρχικά το είχε τοποθετήσει πλησίον της λεκάνης. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να είπε “ο διάολος με έβαλε να το κάνω”!

Ο συνήγορος του Γιώργος Κοκοσάλης δήλωσε ότι “ήταν μια ανόητη ενέργεια από μέρους του εντολέα του, μια στιγμή απερισκεψίας και ανθρώπινης αδυναμίας. Έχει μετανιώσει. Ανέλαβε την ευθύνη και ζητάει συγνώμη” τονίζει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Creta Post

Σχετικά άρθρα