Ενδιάμεσες εκπτώσεις από αύριο στη Θεσσαλονίκη

Θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου

Αρχίζουν αύριο Τρίτη 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και σύμφωνα με το νόμο θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου.

Κατά τη διάρκειά τους, οι έμποροι πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται, μπορούν να δηλώνουν και τα ποσοστά των εκπτώσεων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου κι ενημερώνει τους εμπόρους ότι τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 7 Μαΐου, με προτεινόμενο ωράριο το 11.00- 18.00.

Η ανακοίνωση του ΕΣΘ:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου ισχύει η ενδιάμεση ανοιξιάτικη εκπτωτική περίοδος.

Λόγω της υποχρεωτικής αργίας της πρωτομαγιάς, η εκπτωτική περίοδος για το 2017 θα ισχύσει από την Τρίτη 2 Μαϊου έως και την Τετάρτη 10 Μαϊου 2017.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 7 Μαϊου 2017 (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης ανοιξιάτικης εκπτωτικής περιόδου).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7 ΜΑΪΟΥ 2017: 11 π.μ. – 6 μ.μ.

Σχετικά άρθρα