Ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Τραυματίες από πυροβολισμούς στη Μοναστηρίου, αναζητούνται οι δράστες

Δυο άτομα μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο “Παπανικολάου” και ένα άτομο στον “Άγιο Δημήτριο”, με τραυματισμούς από τα πυρά ληστών σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου 93Α!

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 00:00, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δυο δράστες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δυο άντρες ήταν μετρίου αναστήματος και άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι ιδιοκτήτες και υπάλληλος τους καταστήματος.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι ληστές εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα τους και κινήθηκαν προς την οδό Αγίων Πάντων πεζοί. Οι δυο ληστές έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος με βαριοπούλα και μπήκαν στο κατάστημα την ώρα που γινόταν η καταμέτρηση των εισπράξεων.

Νωρίτερα υπήρχε η πληροφορία πως οι δράστες ταμπουρώθηκαν σε πολυκατοικία επί της οδού Γιαννιτσών αλλά σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι δράστες έχουν διαφύγει.

Στο σημείο και γύρω από την περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας και ζωής συλλέγει στοιχεία από το κατάστημα όπου έγινε η ληστεία.

Μονάδες ΟΠΚΕ, άμεσης δράσης αλλά και η ομάδα Ζ διεξάγουν έρευνες στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε και ένα σχετικό video:

Πηγή: «Μακεδονία»

Σχετικά άρθρα