Εντοπίστηκε και 16ος νεκρός!

Μεγαλώνει η λίστα νεκρών και αγνοουμένων στη Μάνδρα

Η λίστα του θανάτου μεγαλώνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 09:00 ο άνδρας που θεωρούνταν από χθες αγνοούμενος.

Επισήμως η Πυροσβεστική κάνει λόγο για 15 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο σημείο όπου επιχειρούν από χθες οι διασώστες για τον εντοπισμό του υπάρχει πολύ νερό. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι στον υπόγειο χώρο του σπιτιού υπάρχει ακόμη πάνω 1,5 μέτρο νερό που εμποδίζει τους άνδρες της πυροσβεστικής να προσεγγίσουν το σημείο, ωστόσο η σωρός του άνδρα είναι ορατή.

Υπάρχει και άλλος αγνοούμενος

Δυστυχώς η λίστα με τα θύματα μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο. Το πρωί σήμερα οι συγγενείς ενός νεαρού άνδρα ενημέρωσαν ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του. Όπως είπαν στους διασώστες οι συγγενείς του νεαρού χθες τους είχε ενημερώσει ότι θα κινηθεί πρωινές ώρες στην περιοχή της παλιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας Θηβών.

Από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ως αργά τη νύχτα δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Έτσι έχει σημάνει και νέος συναγερμός. Πυροσβέστες και Αστυνομικοί έχουν σπεύσει και πάλι στην περιοχή αναζητώντας ίχνη του νεαρού άνδρα. Ως τώρα έχουν αναγνωριστεί 13 από τους νεκρούς. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Οι νεκροί είναι μέχρι στιγμής 16. Συνολικά 23 άτομα νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο.

Χάθηκαν μέσα στα νερά και τις λάσπες 5 γυναίκες και 11 άνδρες. Όλοι, εκτός από έναν 35χρονο, άνω των 60 ετών. Άνθρωποι που πνίγηκαν μέσα στα σπίτια τους, στον χώρο δουλειάς τους τους ή στον δρόμο.

Σε κρίσιμη κατάσταση μια γυναίκα

Στο νοσοκομείο δίνει μάχη για τη ζωή μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διασώθηκε την τελευταία στιγμή.
Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα