Εντυπωσιακό βίντεο για την Μακεδονία (video)

Μαθητές σχολείου έστειλαν ηχηρό μήνυμα!

Οι μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Αμαρουσίου της Ελληνικής Παιδείας έφτιαξαν ένα καλογυρισμένο βίντεο για να φωνάξουν πως «η Μακεδονία είναι ελληνική»

Ένα διαφορετικό βίντεο έφτιαξαν οι μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Αμαρουσίου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» για την ελληνικότητα της Μακεδονίας .

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο ενόψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος.

Αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν το βίντεο, στέλνοντάς συγχαρητήρια  στους καθηγητές και δασκάλους που δεν φοβήθηκαν να χαρακτηριστούν από κανέναν.

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!» είναι ο τίτλος του βίντεο, όπως ανέβηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου επίσης αναφέρεται: «Όλοι μαζί με μια ψυχή και με τις σημαίες μας στα χέρια τραγουδάμε “Μακεδονία Ξακουστή” με όλη μας την ψυχή»!

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. μπράβο,μακάρι η νέα γενιά να πάρει την σκυτάλη και να επιστρέψει σε διαχρονικές αξίες γιατί η δική μας τα έκανε λαμπόγυαλο και το μόνο που της έμεινε να λοιδωρεί τα ιερά και όσια.επικεντρωθήκαμε μόνο στα οικονομικά(και αυτό με τον πλέον λάθος τρόπο) οπότε η διαφθορά ήταν θέμα χρόνου να παρασύρει την κοινωνία και τελικά το ίδιο το κράτος

Comments are closed.