Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό!

Ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες

Στη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι Αρχές.

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη, στο περιθώριο του αγώνα Λιγκ Καπ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη», οδήγησαν σε σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Τρεις μέρες, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού και σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος αυτό ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες κι έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

Από την άλλη σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας παραμένει νοσηλευόμενος ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξαν χούλγιγκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης. Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής υπήρξαν τα πρώτα καλά νέα για την αντίδρασή του οργανισμού του στη μάχη που δίνει με τα βαρύτατα τραύματά του.

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου γινόταν λόγο για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυαμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά στο ιατρικό ανακοινωθέν

Σχετικά άρθρα