Έπεσαν μπουκέτα στα MAD Awards (video)

Χαμός και άγριο ξύλο με Light και Snik

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στα MAD Video Music Awards (VMA) 2022 το βράδυ της Τετάρτης. Ξύλο μεταξύ των τράπερς Light – Snik και της ασφάλειας, διεκόπη το event για 15 λεπτά!

Την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ήταν στη σκηνή ξαφνικά ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ γνωστών τράπερς, οι οποίοι άρχισαν να παίζουν ξύλο!

Σε κάποια video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνεται πως ο Light πήγε να… ορμήξει στον Snik και μετά τις πρώτες μπουνιές μεταξύ των δυο τους, ακολούθησε «πόλεμος». Άλλωστε, είναι γνωστή η κόντρα τους, με τους δυο τους πριν από λίγους μήνες να λένε πως θα λύσουν τις διαφορές τους στο… ρινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Snik ήταν στο ένα «μέτωπο» από την μία και οι Light – Trannos από την άλλη. Όμως, στην μέση μπήκαν και οι φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι της ασφάλειας του κάθε ράπερ, που τα έκαναν όλα «γυαλιά – καρφιά». Σε ρινγκ λοιπόν μετατράπηκαν τα backstage των MAD VMA, όπου έγινε… χαμός με εικόνες ντροπής, που έχουν ήδη γίνει viral.

Να σημειώσουμε πως το event διεκόπη για 15′, προτού αρχίσει ξανά αφού οι τράπερς απομακρύνθηκαν από τις εξέδρες. Μάλιστα, ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε.

@stam_athena

Άγριο ξύλο στα mad vma #light #madawards #madvma #madvma22 #snik #fyp #fypage #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – Athena Stamatelatou

Σχετικά άρθρα