«Επεσε» το δίκτυο της Vodafone

Αδύνατη η επικοινωνία για χιλιάδες συνδρομητές

Eκτεταμένο είναι το πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone, το οποίο παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής καθιστώντας αδύνατες τόσο τις φωνητικές κλήσεις χιλιάδων συνδρομητών της στην κινητή τηλεφωνία όσο και την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, αλλά και τη χρήση δεδομένων.

Χιλιαδες χρήστες κινητής ουσιαστικά έχουν μείνει χωρίς επικοινωνία μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με τις αναφορές στο Downdetector να ξεπερνούν τις 160, ενώ πολλά είναι και τα σχόλια και οι διαμαρτυρίες συνδρομητών της εταιρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός των προβλημάτων σε τηλεφωνία και Ιντερνετ, οι χρήστες ανέφεραν ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη και η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας, το οποίο προσπαθούσαν να καλέσουν.

Στην προσπάθεια επικοινωνίας με το Live chat του Vodafone.gr αναφερόταν το παρακάτω μήνυμα: «Υπάρχει αυξημένη κίνηση στο τηλεφωνικό κέντρο λόγω προσωρινού τεχνικού θέματος που ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της σύνδεσής σας στην κινητή τηλεφωνία. Μείνε στο Live Chat της Vodafone, θα συνδεθούμε μαζί σου σε περίπου 15 λεπτά».

Πηγές της εταιρίας κάνουν λόγο για προσωρινό πρόβλημα στο 4G, το οποίο καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια να αποκατασταθεί.

Το πρόβλημα, πάντως, εντοπίζεται σε διάσπαρτες περιοχές σε όλη την Ελλάδα και αφορά χιλιάδες συνδρομητές, πολλοί εκ των οποίων εξακολουθούν ακομα και τώρα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Εφαρμογή μεταφράζει κείμενο σε πραγματικό χρόνο

Η Google πειραματίζεται με μία εφαρμογή για κινητά που κάνει real time μετάφραση καθώς ο χρήστης πληκτρολογεί το κείμενό του. Η υπηρεσία που χρησιμοποιείται από την εφαρμογή βασίζεται στο Google Translate και αυτό που κάνει είναι να παρέχει μετάφραση σε πραγματικό χρόνο σε διάφορες γλώσσες. Στην εφαρμογή εμφανίζονται δύο πληκτρολόγια αντιδιαμετρικά στη οθόνη και η […]