Έπεσε ξύλο στο Survival!

Φωτογραφία του Αϊβάζη μέσα από το Νοσοκομείο

Μόλις μια ημέρα μετά την ένταση στο Survival Secrets, ο Γιάννης Αϊβάζης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, βρέθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Άγνωστο πώς υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Πληροφορίες του ilialive, φήμες λένε πως το κάταγμα ήταν αποτέλεσμα της συνέχειας του καυγά που ξέσπασε on camera στο παιχνίδι, ενώ άλλοι αναφέρουν πως είχε ένα ατύχημα.

Η στιγμή της έντασης στο παιχνίδι

Παραλίγο να δούμε και… ξύλο στο χθεσινό επεισόδιο του Survival Secrets, καθώς οι παίκτες κατά την διάρκεια του αγωνίσματος «ξέφυγαν», με αποτέλεσμα να ακουστούν βρισιές και απειλές, ενώ αν δεν επικρατούσαν οι ψυχραιμότεροι ο Γιάννης Αϊβάζης θα ερχόταν στα χέρια με τους αντιπάλους του.

«Εσύ στην ομάδα σου. Εμείς από εδώ» φώναζε ο Άρης Μπαλαμπάνης στον Γιάννη Αϊβάζη που απαντούσε: «Για χαλάρωσε λίγο. Εντυπώσεις δεν κερδίζετε έτσι Άρη. Άστο». Η ένταση συνεχώς ανέβαινε και παρά το ότι Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή και Φιλίτσα Καλογεράκου προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Θάνος Ουζουνπλούμης φώναξε: «Μην ασχολείσαι ρε σκουπίδι» και συνόδευσε τη φράση του μια βρισιά.

Οι άντρες της ομάδας των διάσημων έπιασαν… στον αέρα τον Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος εκτινάχθηκε κυριολεκτικά προς την απέναντι ομάδα έτοιμος να πιαστεί στα χέρια. Χρειάστηκε να παρέμβει και ο Κώστας Σόμμερ προκειμένου να ηρεμήσουν οι δύο ομάδες ενώ λίγα ματς μετά ο αγώνας διακόπηκε για να συνεχιστεί το επόμενο πρωί καθώς υπήρχε αρκετή ένταση.

Σχετικά άρθρα