Έπιασαν 32χρονη που κατείχε και διακινούσε ναρκωτικά

Η γυναίκα είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών

Στα χέρια της αστυνομίας μία 32χρονη Ελληνίδα καθώς αποθήκευε, νόθευε και διακινούσε ναρκωτικά, τα οποία απέκρυπτε σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στη σύλληψή της προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τα οποία απέκρυπτε σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, απογευματινές ώρες χθες εντοπίστηκε και συνελήφθη η 32χρονη γυναίκα, ενώ από την κατοχή και την οικία της κατασχέθηκαν: 5 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 36 γραμμαρίων, δέμα κοκαίνης, ποσότητες ουσιών πρόσμιξης για τη νόθευση των ναρκωτικών ,2.600 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας ,ρολό νάιλον για τη συσκευασία-τυποποίηση των ναρκωτικών, μαχαίρι καλέμι σφυρί και 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις της.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε όχημα ιδιοκτησίας της ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών. Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Thessnews.gr

Σχετικά άρθρα