Επιχείρηση «σκούπα» στο ΑΠΘ

Συλλήψεις και κατασχέσεις στο Πανεπιστήμιο

Πραγματοποιήθηκε ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου-Ροτόντα, σε χώρους πέριξ του Α.Π.Θ. και σε άλλες περιοχές του κέντρου πόλης.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας και της εδραίωσης του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Επιπλέον, έπειτα από ενημέρωση πολιτών για διακίνηση ναρκωτικών εντός χώρων του ΑΠΘ, έγινε διερεύνηση των καταγγελλομένων, και συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα.

Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μεσημβρινές και απογευματινές ώρες χθες, πραγματοποίησαν ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα, σε χώρους πέριξ του Α.Π.Θ. και σε άλλες περιοχές του κέντρου πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, αλλά και συνάδελφοί τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης:

• Συνέλαβαν συνολικά 14 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και

• Κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα και στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελλομένων πολιτών για διακίνηση ναρκωτικών εντός χώρων ΑΠΘ, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων συνέλαβαν τέσσερα (4) ακόμη άτομα, ενώ κατέσχεσαν επιπλέον ποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα