32.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2025

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Έφοδο σε τρία σπίτια στο Νέο Κόσμο και στο Παγκράτι πραγματοποίησε η Ελληνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία προχώρησε σε 9 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί, η υπόθεση σχετίζεται με εξωτερική τρομοκρατία και όχι με εγχώρια και έχει διπλωματικές προεκτάσεις.

Στο εσωτερικό των σπιτιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολογιστές, USB και όχι μόνο…

Ακόμη βρέθηκαν πυροκροτητές, υλικά για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, αμμωνιοδυναμίτιδα, καλώδια και ρολόγια!

Στην Αντιτρομοκρατική εξετάζονται εννέα άτομα, 8 άνδρες και μία γυναίκα, τουρκικής καταγωγής.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν στα σπίτια για ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, ενώ εξετάζουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και USB.

Την ίδια ώρα ανοίγουν οι επαφές στα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς φαίνεται να έχουμε να κάνουμε με ένα παρακλάδι παρόμοιο με εκείνο που πριν από μερικά χρόνια είχε εντοπιστεί να μεταφέρει- με φουσκωτό που εντοπίστηκε στη Χίο-, όπλα για τους Κούρδους

Πηγή: cnn.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα