Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνεται σήμερα Παρασκευή (2/10)

Ποιοι οι δικαιούχοι

Την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού ύψους 534 ευρώ πληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, 1.987 δικαιούχοι, ύστερα από απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση. Οι πληρωμές αφορούν σε μονομερείς δηλώσεις εργαζομένων, που απασχολούνταν σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον κορονοϊό.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την απόφαση, εγκρίνεται ποσό ύψους 883.608,00 ευρώ που αφορά σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις 1.987 εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε:

επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων

καθώς σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, προκειμένου για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους

Αν η δήλωση αφορά όλο το μήνα το ύψος της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού ανέρχεται στο ποσό των 534 ευρώ.

Διαφορετικά, η αποζημίωση υπολογίζεται αναλόγως των δηλωθέντων ημερών. Υπενθυμίζεται, ότι η προθεσμία υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

Πόσο κόστισε η κρίση;

Κατά 169 δισ. ευρώ ή 23% μειώθηκε ο ιδιωτικός πλούτος των Ελλήνων το διάστημα 2007-2013, σύμφωνα την έκθεση της ελβετικής τράπεζας Julius Baer «Wealth Report Europe». Η συρρίκνωση του πλούτου στην Ελλάδα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ποσοστιαία μεταξύ των 16 ευρωπαϊκών χωρών που εξετάζονται στην έκθεση, ενώ η μεγαλύτερη μείωση ιδιωτικού πλούτου καταγράφηκε στην Ισπανία, […]