Επικεφαλής γερμανικής κατασκοπείας προειδοποιεί

«Μεγάλος κίνδυνος» από γυναίκες και παιδιά του ISIS

Νέα προειδοποίηση για μέλη του ISIS που επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά κράτη μετά από την πτώση του Ισλαμικού Κράτους, απευθύνει κορυφαίο μέλος της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, υποστηρίζοντας πως υπάρχει «μεγάλος κίνδυνος» από γυναίκες και παιδιά που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και επιστρέφουν στην Ευρώπη.

Ο επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, Hans-Georg Maassen, τονίζει χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν παιδιά που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους τζιχαντιστές και έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί, έτοιμα να δώσουν τη ζωή τους». «Είμαστε ήδη ενήμεροι για ορισμένες γυναίκες και εφήβους που έχουν επιστρέψει στις ευρωπαϊκές πόλεις, απ’ όπου ταξίδεψαν στο Ιράκ και τη Συρία, που είναι ύποπτοι και παρακολουθούνται», πρόσθεσε.

Αυτοί οι άνθρωποι, επισημαίνει ο επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, έχουν εντρυφήσει βαθιά στην εξτρεμιστική ιδεολογία του ISIS και «πρέπει, ιδιαίτερα τις γυναίκες, να τις προσέχουμε σε κάθε τους βήμα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γερμανικών υπηρεσιών, τουλάχιστον 1.000 πολίτες από τη Γερμανία μετακινήθηκαν στον ISIS, ενώ συνολικά στην Ευρώπη, οι υποστηρικτές που πολέμησαν με τους τζιχαντιστές, ανέρχονται σε περισσότερους από 15.000.

Ο Hans-Georg Maassen προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές αρχές ότι εκτός από τους Ευρωπαίους πολίτες υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, πολλοί είναι οι τζιχαντιστές που θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν στην Ευρώπη, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες.

Σχετικά άρθρα

Νεκρός ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή!

Οι γνωστοί barrabravas άφησαν ξανά το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα της Τίρο Φεδεράλ με την Τσακαρίτα για την τρίτη κατηγορία υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ στα επεισόδια συμμετείχαν και οπαδοί. Κατά την διάρκεια της επίθεσης ο 33χρονος αμυντικός Φράνκο Νιέτο δέχτηκε […]

2 Σχόλια

  1. τις γυναικες τι τις εταξαν αν γινουν μαρτυρες? 40 ζευγαρια παπουτσια και αφθονες τσαντες στον παραδεισο?

Comments are closed.