Επικό video με Ψωμιάδη!

Δείτε πως πουλάει παπούτσια!

Απολαυστικός για ακόμη μία φορά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγες μέρες μετά την μεταμφίεση του σε Μέρκελ, με αφορμή τις Απόκριες, κάνει πρόβες για την επιστροφή του στο χώρο του Telemarketing.

Σε λίγο καιρό οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν ανατομικά παπούτσια για διαβητικούς σε τιμή ευκαιρίας, από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη αφού οι δοκιμαστικές πρόβες για τον πρώην νομάρχη σε ρόλο τηλεπωλητή μόλις ξεκίνησαν.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ακούγεται να λέει για το… πατούμενο που κρατά στα χέρια του: «Είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό, κατάλληλο να απορροφά κραδασμούς στο περπάτημα» και αμέσως προσθέτει: «Είναι άνετο, ξεκούραστο, κατάλληλο για τραυματισμένα πόδια. Το σημαντικότερο; Το προλαμβάνειν αντί του θεραπεύειν».

Παίζει με άνεση με τον τηλεοπτικό φακό και ξέρει να πουλά -κυρίως τον εαυτό του- καλύτερα από τον καθένα, ενώ κάνει μεγάλο come back και επιστρέφει στην παλιά του δουλειά, στο εμπόριο, μετά από 35 χρόνια στην πολιτική σκηνή. «Πιστεύω πως η κοινωνία θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθειά μου, καθώς πρέπει να δουλέψω για να κρατηθώ όρθιος. Και στο κάτω κάτω η δουλειά δεν είναι ντροπή» σημειώνει ο ίδιος.

Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος έδωσαν στον Παναγιώτη Ψωμιάδη την ιδέα, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως παρακολουθεί τις εκπομπές τους φανατικά και δηλώνει έτοιμος να τους ξεπεράσει σε τηλεθέαση.

«Ο κόσμος με λατρεύει και εξάλλου αφορμή για να βγω στις τηλεπωλήσεις μπορεί να ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος, αλλά θεωρώ ότι είμαι πολύ καλύτερος από αυτούς. Είμαι αυθεντικός, δεν είμαι ιμιτασιόν και πάνω από όλα διακρίνομαι για την ειλικρίνειά μου. Ό,τι προβάλω θα είναι γνήσιο, ειλικρινές, θα είναι ωφέλιμο για την κοινωνία, όπως έκανα τόσα χρόνια και ως πολιτικός».

https://www.youtube.com/watch?v=a0_zpOCd_rg

Σχετικά άρθρα