Επίσημο: Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση! (video)

Στις 1:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας – Οι ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά

Την τροποποίηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και το γεγονός ότι επιστρέφει η μουσική στα καταστήματα εστίασης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, μετά από εισήγηση της επιτροπής πάρθηκε η απόφαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τη 01:30 έως τις 05:00, αντί για τις 00:30 έως τις 05:00 που ισχύει σήμερα.

Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να καταργηθεί οριστικά την 1η Ιουλίου. Στην συνέχεια, ο υφυπουργός υπογράμμισε πως το Σάββατο 12 Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει και η μουσική στην εστίαση αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Επίσης από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, οι φοιτητές μπορούν να επιστρέψουν στις πρακτικές τους, από τις 12 Ιουνίου θα επιτρέπεται το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης τα οποία βρίσκονται σε στοές με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαφορετική είσοδος και έξοδος αλλά και φυσικός αερισμός του χώρου. Επίσης την ίδια ημερομηνία αυξάνεται το ποσοστό της χωρητικότητας σε θέατρα από 50% που ισχύει τώρα σε 70% αλλά με αυστηρούς όρους.

πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά άρθρα