Επεισόδια στο MEGA

“Έκρυθμη” η κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό

«Καζάνι» που βράζει το MEGA με τους εργαζομένους να αγωνιούν για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού. Χθες, μάλιστα, δημιουργήθηκαν επεισόδια στο κτήριο της λεωφόρου Μεσογείων όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: “Καταδικάζουμε απερίφραστα και σε όλους τους τόνους την αντιδημοκρατική τακτική της διοίκησης του MEGA που μέσω εκπροσώπου της στη χθεσινή συνέλευση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και άλλων σωματείων, απαγόρευσε την είσοδο στον πρόεδρο της Ένωσής μας. Με τρόπο προκλητικό και αλαζονικό η Διοίκηση του σταθμού που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους, παρανομεί για μια ακόμη φορά”.

Για να συνεχίσει: “Αυτές είναι άραγε οι δημοκρατικές ευαισθησίες των ανθρώπων του MEGA που υποτίθεται πως υπερασπίζονται την ελευθερία του λόγου; Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον καμία παρόμοια παράνομη τακτική και θα πράξουμε αναλόγως. Καταδικάζουμε επίσης την συμπεριφορά δύο εργαζομένων του σταθμού, που με φασιστικό τρόπο προσπάθησαν να κόψουν τον λόγο μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου, τονίζοντας μάλιστα με έντονο τρόπο πως δεν θέλουν τα σωματεία τους στην συνέλευση. Όπως και να έχει δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως τέτοιες πρακτικές δεν μας πτοούν και δεν μας τρομάζουν. Να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ πως η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. θα βρίσκεται εκεί που πρέπει και θα αγωνίζεται πάντα για τις δουλειές μας και την αξιοπρέπειά μας. Όποιον ενοχλεί μπορεί ελευθέρα να μαζεύει τους κολλητούς του, τη Διοίκηση ή όποιον άλλον θέλει και να κάνει δικές του συνελεύσεις”.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΤΙΤΑ απαγορεύτηκε η είσοδος στο MEGA στον πρόεδρό της Γιώργο Σκεπετζάκη, ενώ στη συνέλευσή τους αποφασίστηκε η τετράωρη στάση εργασίας που έγινε χθες, Πέμπτη, από τις 18:00 έως τις 22:00. Την Κυριακή πάντως οι εργαζόμενοι του σταθμού περιμένουν να ενημερωθούν για το πότε θα τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλονται για να αποφασίσουν τις κινήσεις τους.

Σχετικά άρθρα