Επεισοδιακή πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη!

Αυτόφωρο και απειλή “λουκέτου” στο κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής

Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο κέντρο διασκέδασης «Όραμα», στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται από τις 10 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», σε διαδοχικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα των εμφανίσεων του τραγουδιστή, κατόπιν καταγγελιών των ιδιοκτητών του χώρου, διαπίστωσαν υπεράριθμους πελάτες έως και 50% του προβλεπομένου από την άδεια λειτουργίας.

Ειδικότερα, το πρώτο σαββατοκύριακο στο κέντρο βρίσκονταν 1.400 θαμώνες, έναντι 975 που προβλέπει η άδεια, ενώ το δεύτερο 1.120.

Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι χρησιμοποιούσαν το διπλανό οικόπεδο ως πάρκινγκ χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων.

Συνεπώς, το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, για την υπόθεση συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ υποβλήθηκε και πρόστιμο 84.000 ευρώ για τις φωτεινές πινακίδες.

Σχετικά άρθρα

Νεκρή γυναίκα σε κατάστημα παιχνιδιών!

Μία σκάλα ευθύνεται για το θάνατο της άτυχης 25χρονης υπαλλήλου Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να απεγκλωβίσει μία νεαρή γυναίκα από ασανσέρ καταστήματος παιδικών παιχνιδιών στο Ψυχικό. Ειδικότερα, η ΠΥ δέχθηκε κλήση στις 20.33 το βράδυ της Παρασκευής να απεγκλωβίσει μία γυναίκα από ανελκυστήρα εντός καταστήματος παιδικών παιχνιδιών στην περιοχή του Ψυχικού, […]