Επεισόδιο με τον Ντι Κάπριο στη Μύκονο

Η ένταση στο εστιατόριο για έναν λογαριασμό

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Μύκονο, μαζί με την σύντροφό του Νίνα Αγκντάλ και πολλούς φίλους του.

Μεταξύ άλλων ο χολιγουντιανός ηθοποιός έδωσε το παρόν στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού, έφαγε σε εστιατόρια, έκανε τις βόλτες του και τις βουτιές του, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Οπως αναφέρει το Ciao, όμως, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό, σε κάποια από τις εξόδους του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θέλησε να πάει ο ίδιος στο ταμείο για να τακτοποιήσει το λογαριασμό και θεωρώντας ότι του έχει χρεωθεί υπερβολικό ποσό ζήτησε όχι μόνο εξηγήσεις αλλά και περικοπή στο λογαριασμό.

Μάλιστα ο τρόπος που το ζήτησε ήταν, όπως λέγεται, επιτακτικός, με συνέπεια να απειληθεί προς στιγμή θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους άντρες της ασφάλειας του και τους ανθρώπους του μαγαζιού. Ευτυχώς πολύ γρήγορα επεκράτησε η λογική και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να ησυχάσουν τα πνεύματα. Τελικά, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πλήρωσε έναν λογαριασμό μειωμένο κατά 9.000 ευρώ, εκεί δηλαδή που τελικά συμφώνησαν οι δύο πλευρές και ο ηθοποιός αποχώρησε με τη συνοδεία του.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. xaxaaxaxxa βρηκαμε ζεστο πορτοφολι και παμε να το αδειασουμε??????για μαλακες ψαχνετε ρε?

Comments are closed.