Επίθεση με οξύ: Ένταλμα σύλληψης για την 38χρονη

Όλα τα νεότερα για την υπόθεση της Κρήτης

Ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη και παρά τη λήξη του αυτοφώρου δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές.

 

Ειδικότερα, στα χέρια του εισαγγελέα Ηρακλείου βρίσκεται απόσπασμα της δικογραφίας για την επίθεση με οξύ σε βάρος 36χρονου από τη σύζυγό του σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της καθώς δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές αν και έχει λήξει η αυτόφωρη διαδικασία.

Το ένταλμα σύλληψης ήδη εκδόθηκε από τον εισαγγελέα και πλέον η 38χρονη αναζητείται μέχρι να συλληφθεί, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Δικηγόρος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της
Την ίδια ώρα, δικηγόρος από το Ηράκλειο που έχει εμπλακεί στην υπόθεση φέρεται να προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί της για να την πείσει να παραδοθεί καθώς η ίδια εμφανίζεται να φοβάται να το πράξει. Εξάλλου η παράδοση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα και όχι απαραίτητα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ή ακόμη και σε οποιαδήποτε δικαστική αρχή.

Παράλληλα, οι εργαστηριακές αναλύσεις για το είδος του καυστικού υγρού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη ενώ, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, έχουν ήδη γίνει αυτοψίες στα σπίτια των «πρωταγωνιστών» της υπόθεσης.

«Άρχισε να με απειλεί και θόλωσα»
Η 38χρονη μίλησε στην ΕΡΤ και έδωσε τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα τα Σαββάτου στο ξενοδοχεία του Ηρακλείου.

Όπως υποστηρίζει, ο 36χρονος σύζυγός της, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ποινικά αδικήματα, την απειλούσε και την πίεζε συνεχώς με αποτέλεσμα, όπως είπε, το μοιραίο βράδυ να θολώσει.

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου που νοσηλεύεται στο Θριάσιο

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσηλεύεται ο 36χρονος, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για να το αν θα σωθεί το αριστερό του μάτι.

Παράλληλα σύμφωνα με το τοπικό μέσο, έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο αριστερό μάτι και την καρωτίδα του.

Σήμερα (24/10) θα γίνει ιατρικό συμβούλιο για να καθοριστεί το πλάνο των χειρουργικών επεμβάσεων που πρέπει να ακολουθηθούν τις επόμενες μέρες.

Σχετικά άρθρα