Επίθεση με… βέλη στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη

Οι δράστες έριξαν τρία βέλη εναντίον του σκοπού

Οι δράστες έριξαν τρία βέλη εναντίον του σκοπού χωρίς να τον πετύχουν και χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί. Ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν εντός της οικείας του. Τις έρευνες ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν αναλάβει τις έρευνες για την επίθεση με τόξο εναντίον του αστυνομικού σκοπού που φύλαγε την εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής και ενώ ο Κώστας Σημίτης και η σύζυγός του Δάφνη βρίσκονταν μέσα στο εξοχικό τους, οι άγνωστοι δράστες έριξαν τρία βέλη εναντίον του σκοπού χωρίς να τον πετύχουν, αλλά χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί! Μόνο το πρωί του Σαββάτου, όταν βρέθηκαν τα βέλη κοντά στην είσοδο του σπιτιού, σήμανε συναγερμός.

Τα βέλη παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, αλλά την ευθύνη των ερευνών ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική που ερευνά το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης. Πριν από ενάμισι χρόνο, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα