Επίθεση σοκ σε αστυνομικό

Τι προσπάθησε να κάνει μια τουρίστρια

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην

Κάλυμνο το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια 43χρονη Σουηδέζα τουρίστρια που συνόδευε στο τμήμα τον 53χρονο σύντροφό της προσπάθησε να… στραγγαλίσει τον οδηγό του περιπολικού με τη ζώνη ασφαλείας!

Όλα έγιναν όταν οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι στην περιοχή Μασούρι κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Πόθιας γιατί ο μεθυσμένος Σουηδός προκαλούσε φθορές. Το πλήρωμα παρέλαβε τον 53χρονο για να τον προσάγει στο τμήμα για προστατευτική φύλαξη ώσπου να συνέλθει, με την προοπτική να αφεθεί ελεύθερος στη συνέχεια. Η 43χρονη ζήτησε να τον συνοδεύσει και οι αστυνομικοί της επέτρεψαν να επιβιβαστεί μαζί του στο περιπολικό.

Όμως, λίγο πριν φτάσουν στο τμήμα, η γυναίκα επιτέθηκε στον οδηγό αρπάζοντάς τον λαιμό με τη ζώνη ασφαλείας! Ο αστυνομικός, αν και αιφνιδιάστηκε προς στιγμή, αντέδρασε άμεσα, σταμάτησε το περιπολικό και, με τη βοήθεια του συναδέλφου του συνοδηγού, πέρασε χειροπέδες στην τουρίστρια που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα