Επτάχρονος YouTuber κέρδισε 19,3 εκ. ευρώ σε έναν χρόνο!

Απίστευτα κέρδη για τον μικρό στις ΗΠΑ που σπάει τα κοντέρ

Είναι σαν όλους τους 7χρονους… περίπου! Του αρέσουν τα Legos, τα τρένα και τα αυτοκινητάκια, μόνο που η περιουσία του αγγίζει τα 19,3 εκατ. ευρώ.

Ο μικρός Ράιαν από τις ΗΠΑ, έχει δημιουργήσει και διατηρεί ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο YouTube, το Ryan ToysReview, και τα βίντεο που ανεβάζει παρακολουθούν πάνω από 17.300.000 χρήστες που τον ακολουθούν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Youtubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018. Όπως εξηγεί το Forbes τα περισσότερα κέρδη για τον επτάχρονο Ράιαν ήρθαν από τις διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό του – συνολικά αφορά το 96% των εσόδων του ή διαφορετικά 18,5 εκατ. ευρώ.

Ο επτάχρονος στα βίντεο «Ryan ToysReview» παρουσιάζει τις αστείες-διασκεδαστικές κριτικές του για διάφορα παιχνίδια και συγκεντρώνει πάνω από 26 δισεκατομμύρια views, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον των διαφημιστών.

Η πρωτοβουλία για το κανάλι του Ράιαν ανήκει στους γονείς του, ενώ σύμφωνα με το Forbes λόγω της ηλικίας του Ράιαν, το 15% των κερδών του τοποθετείται σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα μείνει κλειδωμένος μέχρι την ενηλικίωσή του.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα