“Έρχεται” εφαρμογή προκράτησης ξαπλώστρας!

Δείτε σε ποιες παραλίες της Χαλκιδικής θα χρησιμοποιείται!

Η Marketing Greece, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την προστιθέμενη αξία που μπορεί να λάβει το ελληνικό τουριστικό προϊόν μέσα από την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας, υποδέχεται στην ομάδα των υποστηρικτών της, την ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα Plazz.

Η εφαρμογή Plazz δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να προχωρήσει σε προκράτηση ξαπλώστρας σε δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση σε παραλίες της Αθήνας, της Μυκόνου, της Κέρκυρας και άλλους προορισμούς της Ελλάδας, και εξασφαλίζοντας το δικό του “χώρο” χαλάρωσης και απόλαυσης του ελληνικού καλοκαιριού.

Η συνήθεια της παραμονής και χαλάρωσης στην παραλία, ενισχύεται και διαφοροποιείται με τη συμβολή της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ παράλληλα δημιουργούνται νέες ευκαιρίες προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος “Sun & Beach”, μέσα από το κατεξοχήν ταξιδιωτικό περιβάλλον, που δεν είναι άλλο από το digital.

Η Marketing Greece προσκαλεί το κοινό να απολαύσει την ευρηματικότητα της εφαρμογής μέσα από την καμπάνια προώθησης που θα υλοποιηθεί τους προσεχείς μήνες και θα περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένο application, social media campaign και ενέργειες προβολής στο Discovergreece.com.

Δείτε ΕΔΩ ποιες παραλίες θα προσφέρουν τη συνατότητα αυτή από την καλοκαιρινή περίοδο, μεταξύ των οποίων και ορισμένες στη Χαλκιδική!

Σχετικά άρθρα