Έρχεται και ταινία «Peaky Blinders»!

Ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς ισχυρίζεται ότι ετοιμάζεται το σενάριο

Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του «Peaky Blinders» έχουν ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα μήνα στο Μάντσεστερ (που μεταμορφώνεται σε Μπέρμιγχαμ του Μεσοπολέμου), αλλά ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς δήλωσε πως παράλληλα ετοιμάζεται και το σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Σε συνέντευξή του στο «Yahoo Movies» για τη νέα του ταινία «Robin Hood» ο Ότο Μπάτχερστ που σκηνοθετεί και επεισόδια του «Peaky Blinders», όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κινηματογραφικής ταινίας βασισμένης στη σειρά απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι γράφεται αυτή τη στιγμή. Ο Στιβ, ο σεναριογράφος Στίβεν Νάιτ, κάτι ετοιμάζει, ναι».

Η πρώτη φορά που ο Νάιτ είναι αναφερθεί σε ταινία «Peaky Blinders» ήταν το 2016, και το 2017 είχε επανέλθει στο θέμα λέγοντας ότι «πιθανότατα θα συμβεί». Όμως είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι δουλεύεται το σενάριο.

Η ταινία θα μπορούσε να λειτουργήσει ανεξάρτητα από τη σειρά, ή να αποτελέσει το φινάλε της, στην περίπτωση που ο Νάιτ δεν καταφέρει να γυρίσει την έκτη και την έβδομη σεζόν που έχει στο μυαλό του. Ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να τελειώσει τη σειρά «με τη σειρήνα της πρώτης αεροπορικής επιδρομής στο Μπέρμιγχαμ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Επομένως, ξεκινώντας τώρα από το 1929, το σίγουρο είναι ότι θα καλύψουμε ακόμη 11 χρόνια βρετανικής ιστορίας παρέα με τους Σέλμπι.

Όσο για την πέμπτη σεζόν, δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά η πιο πιθανή περίοδος είναι το καλοκαίρι του 2019.

Σχετικά άρθρα