Έρχεται νέο Samsung Galaxy S10;

Οι σκέψεις της εταιρείας κολοσσού

Η Samsung ως γνωστόν θέλει να έχει στην αγορά τόσο high-end smartphone με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο και low-end με χαμηλό κόστος. Πιστή σε αυτό το μοτίβο η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει τον Φεβρουάριο το επόμενο μεγάλο flagship smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Galaxy S11.

Τώρα, όμως υπάρχουν πληροφορίες για ένα νέο smartphone με αριθμό μοντέλου SM-G770F το οποίο ίσως δείχνει την κυκλοφορία ενός Galaxy S10 Lite ή S11 Lite.

Όπως και αν ονομάζεται αυτό το smartphone θα έχει ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το Galaxy A91 σύμφωνα με τον tipster, Ishan Agarwal. Αυτό ίσως σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με διαφορετική ονομασία στις διαφορετικές περιοχές όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Redmi K20 που στην Ευρώπη ονομάζεται Mi 9T Pro. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας ωστόσο το τηλέφωνο λέγεται ότι θα κάνει ντεμπούτο σε Ασία και Ευρώπη.

Σίγουρα όμως θα αναρωτιέστε πιο είναι το Galaxy A91. Αυτό είναι ένα smartphone που μάλλον θα κυκλοφορήσει το 2020 μαζί με μία σειρά από άλλα A-series smartphone. Το τηλέφωνο ίσως ενσωματώνει κάμερα τετραπλής διάταξης με κύριο αισθητήρα στα 108MP ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν 16MP wide, έναν 12MP telephoto και έναν ToF. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι άγνωστα και ίσως μάθουμε για αυτά το επόμενο διάστημα.

Σχετικά άρθρα