Έρχεται ο ηλεκτρονικός καφές

Θα χει επιτυχία άραγε;

Για όσους δεν προλαβαίνουν τον πρωϊνό τους καφέ ή θέλουν μια δόση καφεϊνης στα γρήγορα, τον νέο τσιγάρο εισπνεόμενης καφεϊνης είναι γεγονός

Μερικοί μιλούν για την μεγαλύτερη εφεύρεση της χρονιάς. Άλλοι -πιο σωστά- κάνουν λόγο για ένα ακόμα κόλπο του μάρκετινγκ που θα έχει λίγο πολύ την τύχη του «ηλεκτρονικού» τσιγάρου. Όπως και να έχει πάντως, η εταιρία Eagle Energy Vapor δημιούργησε την πρώτη φορητή δόση καφεϊνης χωρίς την ανάγκη χρήσης καφέ.

Σε μια συσκευασία που θυμίζει αρκετά το ήδη γνωστό μας ηλεκτρονικό τσιγάρο, η εταιρία υπόσχεται να τονώσει τον οργανισμό σας με μία δόση 2 mg καφεϊνης. Χωρίς παράλληλα να έχετε όλες τις επιπλοκές που έχει ένας καφές, όπως για παράδειγμα η ζάχαρη (αν τον πίνετε γλυκό) ή το κόστος (αν συχνάζετε σε ακριβές καφετέριες). Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι έχετε την δόση σας την ώρα που θα χρειαστείτε, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να ψάχνετε για καφετιέρες και όλα τα σχετικά.

Τα βασικά του συστατικά είναι φυτικά όπως το γκουαράνα, η ταυρίνη και το τσίνσενγκ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι περιέχει μόλις 2mg καφεϊνης όταν ένας απλός καφές φίλτρυ περιέχει περί τα 40mg.

Η συσκευή θα βγει στην παραγωγή στο εξωτερικό στις 31 Ιουλίου και αναμένεται να σημειώσει επιτυχία. Ιδίως αν η εταιρία αποφασίσει να συνδυάσει τα δύο σε ένα: τσιγάρο και καφέ μαζί. Ιδού πεδίο δόξης (και χρημάτων…) λαμπρό.

Σχετικά άρθρα