“Έρχεται το τέλος του κόσμου!”

Ο κορυφαίος φυσικός του κόσμου, Στίβεν Χόκινγκ προειδοποιεί

Ο κορυφαίος φυσικός του κόσμου, Στίβεν Χόκινγκ προειδοποιεί: Έρχεται το τέλος του κόσμου, εκτός και αν κάνουμε κάτι, όχι και τόσο απλό, να κατακτήσουμε το διάστημα.

Ο πιο διάσημος επιστήμονας έκανε μία δήλωση που αναμένεται να ταράξει τα νερά.

«Η ανθρωπότητα οδεύει στο τέλος της. Αυτό ενδεχομένως προέλθει είτε από έναν πυρηνικό πόλεμο είτε από έναν ιό είτε από άλλους κινδύνους που θα προκύψουν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
Το ανθρώπινο είδος δεν θα έχει μέλλον αν δεν κατακτήσει το διάστημα.

«Πρέπει να εμπνεύσουμε τις νέες γενιές και να τους θέσουμε τους προβληματισμούς “τι θα βρούμε όταν ταξιδέψουμε στο διάστημα;”, “υπάρχει εξωγήινη ζωή ή είμαστε μόνοι μας;”, “πώς φαίνεται το ηλιοβασίλεμα στον Άρη;”» υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Γιατί έχω την εντύπωση ότι τρομοκρατεί τον κόσμο?Ναι η ανθρωπότητα δεν φέρεται σωστά στη φύση,ναι η ανθρωπότητα κάνει ότι παπαριά της κατέβει γιά να μη ζει σωστά ο ανθρωπος αλλά από αυτό μέχρι στο να έρθει η καταστροφη του κόσμου,υπάρχει τεράστια απόσταση!Έχω την εντύπωση η ότι εξυπηρετεί συμφέροντα η από κόμπλεξ λόγω της αναπηρίας του,βγάζει με αυτό τον τρόπο(τρομολαγνεία) κακία γιά τον υπόλοιπο κόσμο!
  Υ.Γ.:Γιά να προλάβω ορισμένους που θα με θεωρήσουν ρατσιστή απέναντι σε κάποιον ανάπηρο,απλά να αναφέρω πως κι εγώ πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας!

  1. Τά ειλικρινή μου περαστικά Π.Α.Ο.Κ.ι καρντάσι μου άν καί ξέρω πολύ καλά ότι αυτό δέν είναι “συνάχι” αφού έχω δυό στό κοντινό μου περιβάλλον, ξαδέρφη καί φίλη καί ξέρω καλά………….Αλλά όπως μέ πληροφορούν οι δικοί μου, μάλλον αργά αλλά σταθερά κάτι καλό πάει νά “ανατείλει” στό χώρο.
   Τά λέμε στό inpaok αδερφέ μου !

   1. Σ’ευχαριστώ γιά τις ευχές σου!Ευτυχώς γιά μένα,διαγνώστικε σχετικά έγκαιρα η ασθένεια με αποτέλεσμα μετά από 6 χρόνια και με συνεχή αγωγή και φυσικά τον κατάλληλο τρόπο ζωής,να είμαι όρθιος στα πόδια μου και να μπορώ να κάνω τα ΒΑΣΙΚΑ που χρειάζεται ένας άνθρωπος!Το μόνο μου παράπονο είναι ότι σε αυτά τα 6 χρόνια έχω δει την ΠΑΟΚΑΡΑ από κοντά μόνο 4 φορές.1 στο ποδόσφαιρο με την Τόττεναμ,2 στο Βόλλεϋ και μία στο μπάσκετ!Καταλαβαίνεις το γιατί,αλλά όπως λέει και το σύνθημά μας(“κρύο #@$#ιέτε η μάνα σου”) έτσι κι εγώ λέω “αρρώστια #@!$ιέτε η μάνα σου!
    Είμαι ΠΑΟΚ και είμαι καλά λοιπόν και δερν τρομοκρατώ κανέναν με διάφορες θεωρείες όπως ο Χοκινγκ!

    1. Καί σ’ένα χωράφι επίπεδο μέ θέα τόν ορίζοντα καί σέ μιά παραλία ολόχρυση μέ θέα τό απέραντο, πάλι Π.Α.Ο.Κ. θά βλέπεις σά νά’σαι μέσα…..
     Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι στή ψυχή καί τό πνεύμα !!!
     Νά’σαι πάντα, πολύ καλά αγορίνα μου !!!

Comments are closed.