Ερντογάν: Ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του (videos)

Λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει

Πιο σοβαρά απ’ ότι φαντάζονταν όλοι φαίνεται να είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως έγινε γνωστό ακυρώνει επ’ αόριστον όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά από συστάσεις των γιατρών του.

Εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου. Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι μετά τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε σήμερα μαζί με τα αδέρφια μου από το Kırıkkale, το Yozgat και το Sivas. Ο Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι θα συμμετάσχει το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και χαρά».

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες προκλήθηκε πανικός στην Τουρκία όταν σε ζωντανή σύνδεση και την ώρα που παραχωρούσε τηλεοπτική συνέντευξη αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία . Μάλιστα, ακούστηκε κάποιος να φωνάζει: «Ω, Θεέ μου».

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο προεδρικό μέγαρο και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λιποθύμησε.

Επί τουλάχιστον 10 λεπτά κανείς δεν γνώριζε αν ο Τούρκος Πρόεδρος είναι ζωντανός ή νεκρός. Ο Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

«Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παραξηγηθεί» είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Και συνέχισε: «Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας».

 

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Έτσι, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε όλες τις σημερινές τουλάχιστον εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ύστερα από σύσταση των γιατρών, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Σχετικά άρθρα