Ερντογάν προς Τσίπρα: Συγκρατήσου στις εξαγγελίες σου!

Τι δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός

«Οι διμερείς σχέσεις μας ήταν καλές και με τους προηγούμενους ηγέτες της Ελλάδας. Ελπίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον κ. Τσίπρα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην τουρκική κρατική τηλεόραση.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου περί «προεκλογικής δέσμευσης να μην πληρώσει η Ελλάδα το χρέος» ο κ. Ερντογάν είπε ότι ο πρωθυπουργός «πρέπει να είναι πιο συγκρατημένος σε ορισμένα μηνύματα που δίνει. Η πολιτική δεν σηκώνει συναισθηματισμούς. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στον λαϊκισμό. Διότι εάν στη συνέχεια δεν καταστεί δυνατόν να υπερασπιστεί κανείς τα εν λόγω μηνύματα, αυτό θα είναι πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα

6 Σχόλια

 1. έννοια σου και θα έρθει και η στιγμή που δεν θα πετάξει ξανά, τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος στα εδάφη μας. υπόψιν το έχει πει και αυτό ο Αλέξης 😉 😉 😉

  1. Μπα, δεν είσαι Χουντάρα του κερατά; Γιατί τέτοια συμπεριφορά σαν τη δική σου. μόνο επι Χούντας ειχαμε γνωρίσει εμεις οι λίγο παλαιότεροι.

    1. μερικοί δεν ψηφίζουν φασίστες, αλλά είναι φασίστες στη νοοτροπία.

     (ίσως έπρεπε να σε είχα αγνοήσει από την αρχή, αλλά σε πήρα με το καλό, γιατί είμαι παοκτζής [έτσι το λέμε σην Αθήνα]. Και κάποιας ηλικίας. Και μόρφωσης. Δεν το εκτίμησες, δυστυχώς.
     Πλέον όσο με κοντράρεις, θα σε κοντράρω, και με το παραπάνω.
     Με κίνδυνο να καταντήσουμε γραφικοί. Αν δεν έχουμε ήδη καταντήσει.
     Από πλευράς μου, σταματώ για 2 ημέρες να σε προβοκάρω. Περιμένω το ίδιο απο εσένα)

     1. Πάντως δεν είναι αργά να μάθεις να λες ”Παοκτσής” και ας είσαι κάτω από το χαντάκι. Λασπιντζής ναι, νταβαντζής ναι, Παοκτζής όχι.

     2. Είναι αργά για να αλλάξω, φίλε, στα 50. Οπότε θα με ανεχτείς… (ελπίζω).

      Πάντως η κατάληξη ΤΖΗ μου φαίνεται πιο λογική, δεδομένου οτι ειναι η μεταφορά της αντίστοιχης τουρκικής.

Comments are closed.