Έρωτας στο Survivor!

Δεν θα πιστέψετε ποιοι διάσημοι λέγεται πως είναι ζευγάρι

Τα τελευταία 24ωρα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο –τον παίκτη που μετακινήθηκε από την ομάδα των μαχητών σε εκείνη των διασήμων- και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη- να είναι ζευγάρι.

Μια φωτογραφία που ανέβηκε σε λογαριασμό του Survivor στο Instagram πυροδότησε τις φήμες καθώς δείχνει στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται και τη λεζάντα να γράφει: «Το Survivor ένωσε δύο υπέροχους ανθρώπους! Γιώργο και Ευρυδίκη να είστε πάντα ευτυχισμένοι!». Η φωτογραφία λίγο αργότερα αφαιρέθηκε.

Σε πιο πρόσφατα νέα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, σχολιάστηκε το love story των δύο παικτών. «Όταν λες γράφτηκε; Είναι μαζί τους κάποιος από τους δημοσιογράφους μαζί τους στο Survivor; Γιατί αν είναι να τον παρακολουθώ κι εγώ» είπε ωραία Ελένη, αμφισβητώντας την εγκυρότητα της είδησης. Στη συνέχεια όμως, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε ότι τα πλάνα κάθε επεισοδίου δείχνουν τον Γιώργο και την Ευρυδίκη να είναι κοντά.

Σχετικά άρθρα

Το σουτιέν γίνεται 100 χρονών!

Στις 3 Νοεμβρίου 1914 η Νεοϋορκέζα socialite Μαίρη Φελπς Τζέικοµπ κατοχυρώνει µε την αμερικανική Πατέντα µε αριθµό 1115674 το πρώτο καταγεγραµµένο σουτιέν µε το όνοµα «Backless Brassiere». Η ίδια, ενοχληµένη από τη χρήση στενών κορσέδων οι οποίοι διαγράφονταν µέσα από τα βραδινά της φορέµατα, σχεδιάζει το πρώτο σχέδιο σουτιέν χωρίς τιράντες στην πλάτη. Για ένα […]