ΕΡΤ: Αντι να πει το δελτίο έβλεπε το κινητό της

Η γκάφα της ΕΡΤ: Εβγαλαν στον αέρα την Παρασκευοπούλου δίχως να το γνωρίζει

Η λάθος συνεννόηση των τεχνικών στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ οδήγησε σε μια φοβερή γκάφα, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος και εκφωνήτρια, Αντριάνα Παρασκευοπούλου να βγει on air απροειδοποίητα.

Το αποτέλεσμα ήταν να τη δουν στιγμιαία οι τηλεθεατές στους δέκτες τους να κοιτάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Mε ανάρτησή της στο Facebook, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναφέρθηκε στην γκάφα της ΕΡΤ, που είχε σαν συνέπεια να βγει στον αέρα χωρίς να έχει ενημερωθεί.

Αναλυτικά το σχόλιο της Αντριάνας Παρασκευοπούλου:

«Τι μπορεί να σου τύχει περιμένοντας να “βγάλεις “ένα Έκτακτο για τη Σύνοδο Κορυφής. Ο προγραμματισμός ήταν αρχικά για τις 19.30 αλλά ως συνήθως η Σύνοδος καθυστερούσε και “πηγαίναμε” από ώρα σε ώρα . Περιμέναμε λοιπόν η ομάδα του στούντιο οπερατέρ, ηχολήπτης ,μεταφραστές και floor manager μαζί με την ομάδα του κοντρόλ από τις 22.00 .

Ήμασταν σε επιφυλακή. Κατά τις 23.00 στο διαφημιστικό break της ταινίας και χωρίς να υπάρχει ούτε Έκτακτο Δελτίο, ούτε φυσικά προγραμματισμένο Δελτίο Ειδήσεων και ενώ παρακολουθούσα μέσω του κινητού-που αποτελεί πια εργαλείο δουλειάς για τον καθένα μας -τις εξελίξεις στη Σύνοδο με είδα…στον αέρα . Ψυχραιμία …Τι-βι είναι αυτή !».

Σχετικά άρθρα