ΕΡΤ και OPEN στο… κόλπο για το Κύπελλο Ελλάδος

Πόσα προσφέρει η δημόσια τηλεόραση, πόσα δίνει η Cosmote TV;

Νέα… ήθη και έθιμα από τη νέα σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδος αφού υπάρχουν σκέψεις για κατάργηση της φάσης των ομίλων, που είναι σε ισχύ από την περίοδο 2014-15, και να υπάρχουν διπλοί αγώνες.

Συνάμα, το καλοκαίρι εκπνέει και το τηλεοπτικό συμβόλαιο που είναι σε ισχύ με την Cosmote TV και θα γίνει διαγωνισμός την άνοιξη από την ΕΠΟ.

Η Cosmote TV, στο τριετές συμβόλαιο, έδωσε στην ΕΠΟ περί τα 8 εκατ. ευρώ, ήτοι 2,66 εκατ. ανά σεζόν αλλά έλαβε και χορηγικό (συμψηφιστικό) πακέτο 1,3 εκατ. ευρώ.

Η ΕΡΤ είναι έτοιμη όμως να μπει στο… κόλπο και του Κυπέλλου και προσφέρει 2.206.080 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων. Τόσο είναι το κονδύλι που έχει εγκριθεί αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν μιλάμε για τη σεζόν ή τη διετία.

Ωστόσο, το Open ενδιαφέρεται πολύ για τη διοργάνωση και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι το απόλυτο φαβορί.

Το νέο κανάλι που μπαίνει δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο δείχνει για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη του στον αθλητισμό, καθώς ως γνωστόν έχει πάρει και τα δικαιώματα των παιχνιδιών της Εθνικής.

Και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αν τελικά ολοκληρώσει το μεγάλο deal και με τα δικαιώματα του Κυπέλλου, τότε θα φέρει ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα στους ανταγωνιστές του, οι οποίοι προτιμούν να επενδύσουν σε ξεπερασμένα reality, που θυμίζουν παλιά, κακή trash τηλεόραση…

πηγή: dailymedia.gr

Σχετικά άρθρα