Έσπασε τζάμι πόρτας λεωφορείου λόγω υπερπληρότητας

Απίστευτο περιστατικό στον ΟΑΣΘ (pic)

Ακόμα ένα περιστατικό απόρροια των συνθηκών που επικρατούν εντός λεωφορείων του ΟΑΣΘ κατέγραψε με την κάμερά του επιβάτης λεωφορείου.

Συγκεκριμένα επιβάτης της γραμμής 39 αναφέρει σε ανάρτησή του σε σελίδα στο facebook πως στην Γραμμή 39, στην στάση «Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών» χθες Τετάρτη στις 17:05 η πόρτα του λεωφορείου μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες για να κλείσει φέρεται πως έσπασε το τζάμι της εξαιτίας της πολυκοσμίας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στη δημοσίευση του ο χρήστης στην ομάδα «Θεσσαλονίκη-Τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα» : «Η Θεσσαλονίκη από την ..ανάποδη! ΟΑΣΘ: Γραμμή 39, Στάση “Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών”, ώρα 17.05: Μετά την 5η ανεπιτυχή προσπάθεια κλεισίματος της πόρτας επιβίβασης, λόγω της υπερπληρότητας του λεωφορείου (η γνωστή σαρδελοποίηση των επιβατών) έσπασε το τζάμι της, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό κάποιου.

Ωστόσο, κάθε αρμόδια αρχή, ακόμη και εισαγγελία, θα πρέπει να επέμβει επιτέλους, εφόσον σέβεται τους δημότες που πληρώνουν μέσω των φόρων τους.»

Σχετικά άρθρα