Έστειλαν την αστυνομία σε παράσταση του Ζαραλίκου

Η καταγγελία του κωμικού για το «ντου»

Ο γνωστός stand up κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος έγραψε τη Δευτέρα στο facebook ότι κατά τη διάρκεια της παράστασής του στη Θεσσαλονίκη, παρενέβη η Αστυνομία, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το γεγονός.

Ο γνωστός κωμικός με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook προχώρησε σε μία καταγγελία στον απόηχο της ιστορίας με το προφίλ του στο Twitter, το οποίο «κλειδώθηκε» την Πρωτοχρονιά, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει σχόλιο που αναφερόταν στον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, γράφοντας ότι «Κώστα, και εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα και εγώ έκανα ταμείο».

 

Ο γνωστός stand up κωμικός έγραψε τη Δευτέρα στο facebook ότι κατά τη διάρκεια της παράστασής του στη Θεσσαλονίκη, παρενέβη η Αστυνομία, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το γεγονός.

«Την πρώτη μέρα του χρόνου κατέβασαν τον λογαριασμό στο τουιτερ την δεύτερη μέρα του χρόνου έστειλαν την αστυνομία στην παράσταση της Θεσσαλονίκης. Την τρίτη μέρα θα φάνε φασολάδα και θα σκεφτούν κάτι καλύτερο», γράφει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο facebook.

Σχετικά άρθρα