Εσύ θα καθόσουν στην ουρά για ένα iPhone;

Η λύση μένα στο κείμενο

Θα στεκόσασταν στην ουρά για ένα iPhone; Θα κατασκηνώνατε έξω από ένα App Store από το προηγούμενο βράδυ;

Το ired, έψαξε και βρήκε 6 τύπους που θα το έκαναν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Άραγε θα αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας σε κάποιον από αυτούς;

Apple Fan Boy – Στάδιο Β’
Ο Apple Fan Boy μιλάει στη …Siri στον ύπνο του και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει ποια είναι η Siri, δυσκολεύεται να λύσει την παρεξήγηση. Προσθέτει πάντα τα προϊόντα της Apple στις προτάσεις του. Π.χ. λέει «και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, όπως η μπαταρία λιθίου του iPad 3». Ζηλεύει θανάσιμα αυτούς που συναρμολογούν τις νέες συσκευές επειδή τις βλέπουν πριν από αυτόν. Κολλάει αυτοκόλλητα της Apple όπου βρει και στην ντουλάπα του έχει μπλουζάκια με το λογότυπο, που αγόρασε στο eBay.

Ο θυμωμένος πελάτης
Τα περισσότερα Apple Stores του έχουν θέσει περιοριστικά μέτρα. Εξαπολύει καθημερινά απειλές ότι θα αγοράσει Android αλλά δεν το κάνει. Έχει κάνει παράπονα και για τα έξι iPhone που αγόρασε, δημοσιεύοντας στα social media μέσω του iPhone. Ήδη νιώθει πικραμένος επειδή μάλλον το iPhone 7 θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Θέλει η Apple να χάσει σε όλα τα δικαστήρια που κατά καιρούς πάει ως κατηγορούμενη. Θα περιμένει στην ουρά, γκρινιάζοντας.

Ο Android user
Έχει βαρεθεί να έχει ένα τηλέφωνο που είναι εξαιρετικά πρακτικό για τη δουλειά του και τον βοηθά στην αληθινή επικοινωνία με άλλα ανθρώπινα όντα. Ενδόμυχα, πιστεύει ότι θα μισήσει το iPhone 7 αλλά δεν το παραδέχεται. Θα στηθεί στην ουρά μεταμφιεσμένος για να μην τον καταλάβουν. Θα συμπεριφερθεί στη Siri με μεγαλύτερο σεβασμό από ότι στην αληθινή προσωπικό βοηθό του. Ανυπομονεί να κατεβάσει τις πιο χαζές εφαρμογές και να βγάζει αστείες φωτογραφίες με το φαγητό του. Θα φτιάξει group στο facebook για να μιλάει με τους συναδέλφους του γιατί έχει πολύ δουλειά για να έχει κανονικούς φίλους.

Αυτός που τα ξέρει όλα
Έχει τρελάνει τους υπαλλήλους του Apple Store με τις πιο παράξενες ερωτήσεις. Τσακώνεται άσχημα με όποιον δεν έχει ακόμη jailbroken iPhone. Αν δεν ήταν αυτός που ήταν, θα ήταν προγραμματιστής.

Σχετικά άρθρα