Έθεσε υποψηφιότητα χοροπηδώντας ο Άδωνις

Πολύ γέλιο με το video

Φανερά αγχωμένος και τρέχοντας μπήκε πριν λίγα λεπτά ο Άδωνις Γεωργιάδης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Η υποβολή υποψηφιότητας μπορούσε με βάση τα όσα είχαν ανακοινωθεί να γίνει μέχρι τις 18.00. Ωστόσο, μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο κ. Γεωργιάδης δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό των 50 υπογραφών από την Πολιτική Επιτροπή προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

Μέχρι τις 15.00, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 45 υπογραφές και κάλεσε μέσω Twitter, «όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν».

Έτσι λίγα λεπτά μετά τις 18.00, οι τηλεοπτικές κάμερες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού κατέγραψαν τον κ. Γεωργιάδη να μπαίνει αγχωμένος και τρέχοντας προκειμένου να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ανέβηκε στο τρίτο…( πάτωμα εννοώ), γρήγορα, θα κατέβει άραγε η θα του αρέσει η…θέα!

  2. ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.Ο ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ.Ο ΠΟΛΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ,ΒΡΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ !!!! ΘΛΙΨΗ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Comments are closed.