Έτοιμος να ανοίξει ξανά το «Τσαντίρι» στο Open ο Λάκης

Ο γνωστός κωμικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι της Παιανίας

καλλιτέχνης έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών με στελέχη του Open προκειμένου να επανακάμψει στη μικρή οθόνη με σατιρική εκπομπή και συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Τα δικαιώματα του τίτλου ανήκουν στον Λάκη Λαζόπουλο και επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς τη χρήση του. Άλλωστε το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του ηθοποιού με τον ΑΝΤ1.

Εφόσον οι συζητήσεις έχουν θετική κατάληξη, το «Τσαντίρι» θα ανοίγει ζωντανά για τους τηλεθεατές στη συχνότητα του «Ανοιχτού Καναλιού» μία φορά την εβδομάδα από τα μέσα προς τα τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Λάκης Λαζόπουλος πρότεινε και μυθοπλασία στο Open, ωστόσο μια τέτοια συζήτηση θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο και σίγουρα με χρονικό ορίζοντα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2019.

Οι συζητήσεις του Λάκη Λαζόπουλου με το Open εντάσσονται στην ευρύτερη στρατηγική των στελεχών του καναλιού της Παιανίας για την ενίσχυση του προγράμματος του σταθμού.

Σχετικά άρθρα