Έτσι κέρδισε τον ρόλο της η «Καλίσι»

Αποκαλύψεις από την Εμίλια Κλαρκ για το Game of Thrones

Σε αποκαλύψεις προέβη ένας εκ των δημιουργών του Game of Thrones, της πετυχημένης σειράς της HBO, D.Weiss, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό της τελετής απονομής των British Awards, τις λεπτομέρειες του casting της Εμίλια Κλαρκ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Weiss υποστήριξε πως η Κλαρκ βρέθηκε στην οντισιόν ενώπιοντου αφεντικού της ΗΒΟ, σε ένα σκηνικό που περιγράφεται ως «σκοτεινό και κρύο», έχοντας στην πλάτη της μία 11ωρη πτήση από το Λονδίνο στις ΗΠΑ.

Μετά την λήξη της οντισιόν, η Κλαρκ φαινόταν κάπως απογοητευμένη, καθώς δεν ήξερε αν είχε καταφέρει να πείσει τους δημιουργούς της σειράς για τις ικανότητές της και σε μία απόπειρα να «σπάσει τον πάγο», ρώτησε τους δημιουργούς αν θα μπορούσε να κάνει κάτι για να ελαφρύνει το κλίμα.

Ο πρόεδρος της HBO την κοίταξε με απάθεια, απαντώντας πως «ίσως θα μπορούσες να μας χορέψεις», κάτι που η Κλαρκ δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά, αρχίζοντας να μιμείται τις κινήσεις ενός ρομπότ…

Κι αυτή της η τελευταία κίνηση φαίνεται πως στάθηκε καταλυτική για την συμμετοχή της στην επική παραγωγή του Game of Thrones, καθώς όπως σημειώνει ο Weiss μόλις 10 δευτερόλεπτα από την αποχώρησή της από το πλατό, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν συμφωνήσει πως ο ρόλος της «Δρακομάνας» Καλίσι ήταν δικός της.

Την ανακοίνωση της πρόσληψής της την έκανε ο ίδιος ο Weiss, ο οποίος έτρεξε να την προλάβει για να της ανακοινώσει τα νέα πριν βγει από το κτίριο, καθώς σκέφτηκε ότι θα ήταν αρκετά επώδυνο να την αφήσει να επιβιβαστεί στην επίσης 11ωρη πτήση της επιστροφής, χωρίς να έχει μάθει τα χαρμόσυνα μαντάτα.

Σχετικά άρθρα