Έτσι θα είναι τα νέα iPhone (pics)

Διέρρευσαν τα σχέδια τους

Από τα iPhone που θα παρουσιαστούν το φθινόπωρο έχουμε δει φωτογραφία με τρεις διαφορετικές οθόνες, ένα iPhone με 4GB στο Geekbench ενώ πλέον έχουμε τις dummy συσκευές στις 6.1 και 6.5 ίντσες.

Πολλές είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα iPhone που θα παρουσιάσει η Apple το φθινόπωρο, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση όπως είναι λογικό. Οι διαρροές πολλές και έχουν να κάνουν κυρίως με το ότι θα εμφανιστούν τρία διαφορετικά μοντέλα, όπως η φωτογραφία με τα τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης αποκαλύπτει.

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις dummy συσκευές που φαίνεται να απεικονίζουν τα μοντέλα με τις οθόνες των 6.5 και 6.1 ιντσών με χαρακτηριστικά τα οποία αναγνωρίζουμε, όπως τo Face ID στην οθόνη και την απουσία home button, ενώ στην πίσω μεριά των συσκευών υπάρχει η διπλή κάμερα για το μοντέλο των 6.5 ιντσών και η μονή για το μοντέλο των 6.1 ιντσών.

Τέλος, φαίνεται πως όλα τα μοντέλα θα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό περιμετρικά τους, μιας και το λευκό dummy που αφορά το 6.1 ιντσών iPhone δείχνει να μοιάζει αρκετά με το iPhone X του οποίου το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Σχετικά άρθρα