Εurovision: Αυτά είναι τα φαβορί

Πως διαμορφώνεται το κλίμα λίγο πριν τον τελικό

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα στοιχήματα για τα φαβορί της Eurovision… δίνουν και παίρνουν. Αυτή τη χρονιά την «τιμητική» τους για την πρώτη θέση έχουν η Ιταλία και η Πορτογαλία.

Ο Ιταλός Francesco Gabbani θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του τελικού. Ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει το ερχόμενο Σάββατο στην Arena της Eurovision το κομμάτι «Occidentali’s Karma», το οποίο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία στην πατρίδα του, την Ιταλία.

Ένα άλλο φαβορί της φετινής Eurovision είναι ο Πορτογάλος Salvador Sobral με το τραγούδι «Amar Pelos Dois».

Τέλος, θεωρείται ότι θα τα πάει καλά στον τελικό και ο Σουηδός Robin Bengtsson. Θα του χαρίσει το τραγούδι «I Can’t Go On» τη νίκη;

Τα outsiders
Βέβαια, εκτός από τα φαβορί, υπάρχουν και τα outsiders και φέτος… είναι αρκετά! Πιο αναλυτικά, τα προγνωστικά δείχνουν, ότι στη λίστα των outsiders βρίσκεται η Ισπανία, η Αλβανία, η Σλοβενία, η Φινλανδία, η Αυστρία και η Ελβετία.

Η συμμετοχή της Demy
Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision η Demy πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και κατάφερε να περάσει στον τελικό της 13ης Μαΐου. Η Ελλάδα κληρώθηκε να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς, όπως και η Κύπρος με τον Hovig και το τραγούδι «Gravity».

Θα καταφέρει όμως, η Demy να τερματίσει στην πρώτη 10άδα του τελικού; Οι αποδόσεις στο Stoiximan.gr για τη Eurovision 2017 «δείχνουν» ότι αξίζει να ποντάρεις στην ταλαντούχα τραγουδίστρια! Ωστόσο, όσον αφορά στην Κύπρο, τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του Hovig.

Πάντως, σύμφωνα με τα προγνωστικά, φαίνεται πως για ακόμη μία χρονιά η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να κερδίσει τον τελικό, αν και πολύ θα θέλαμε να δούμε τη χώρα μας στην πρώτη θέση, στη Eurovision 2017. Αν, ωστόσο, πιστεύεις πολύ στη Demy και θέλεις να ποντάρεις σε εκείνη, τότε μπορεί να σε στείλει… ταμείο με τρελά κέρδη!

Σχετικά άρθρα