Έβγαλε φωτογραφία με την γυναίκα του και την έσπρωξε στο κενό!

Μία απίστευτη και όμως αληθινή ιστορία

Όταν σκοτώθηκε η πρώτη σύζυγος του ο Harold Henthorn είχε την συμπάθεια όλων. Η Lynn, σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της ίδιας και του άνδρα της.
Όμως, 17 χρόνια αργότερα, ο Harold έμεινε και πάλι χήρος. Η σύζυγός του έπεσε από έναν βράχο και σκοτώθηκε. Και τότε σε κάποιους άρχισαν να “μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά”. Το να χάνεις την μια σου γυναίκα σε ένα φριχτό δυστύχημα ήταν τραγικό, το να χάνεις και την δεύτερη με παρόμοιο τρόπο, ήταν αν μη τι άλλο, ύποπτο.

Και οι δυο γυναίκες σκοτώθηκαν την 12η χρονιά του γάμου τους με τον Harold και την ώρα του θανάτου τους ήταν μόνες τους μαζί του σε μια ερημική περιοχή.

Το 2000, ο Harold Henthorn παντρεύτηκε την οφθαλμίατρο Toni Bertolet. Είχαν γνωριστεί σε ένα σαιτ γνωριμιών. Έμοιαζαν να ταιριάζουν σαν να είχαν πλαστεί ο ένας για τον άλλον. Η Toni είχε πάρει διαζύγιο και αυτό φάνταζε να είναι η δεύτερή της ευκαιρία να ευτυχήσει στην ζωή. Το ίδιο και ο Harold που είχε χάσει την γυναίκα του με τόσο τραγικό τρόπο.

Η πρώτη του γυναίκα η Sandra ‘Lynn’ είχε πεθάνει το 1995. Πήγαιναν για φαγητό όταν ο Harold σταμάτησε να ελέγξει αν έχει πάθει λάστιχο. Όταν είχε ανασηκώσει το αυτοκίνητο και άλλαζε το λάστιχο, του έπεσε από τα χέρια ένα “παξιμάδι” και η γυναίκα του έσκυψε κάτω από το αυτοκίνητο να το πιάσει. Τότε, το αυτοκίνητο που δεν ήταν στερεωμένο καλά έπεσε πάνω της και την σκότωσε.

Πέντε χρόνια μετά ο Harold και η Toni είχαν παντρευτεί και ζούσαν στο Ντένβερ του Κολοράντο και έκαναν και μια κόρη την Hayley. Όμως, το 2012, και ενώ το ζευγάρι ήταν έτοιμο να γιορτάσει την 12η επέτειο του γάμου του ο Harold με την βοήθεια των συναδέλφων της Toni αποφάσισε να της κάνει έκπληξη και να την πάει ταξίδι στο Rocky Mountain National Park.

Η αλήθεια είναι ότι ο προορισμός δεν ήταν και το καλύτερο για την Τόνι. Δεν της άρεσε να κάνει πεζοπορία και είχε και πρόβλημα στα γόνατά της. Αλλά η σκέψη του Harold από όλους θεωρήθηκε μια ρομαντική κίνηση.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η Toni και ο Harold άρχισαν την βόλτα τους και πήγαν και σε πιο απόμακρα σημεία και λίγο δύσβατα. Φωτογραφήθηκαν και την ώρα που απολάμβαναν την θέα από ψηλά έγινε το κακό.

Ο Harold κάλεσε το 166 για να αναφέρει ότι η Toni έπεσε από ύψος 40 μέτρων την ώρα που έβγαζαν μια φωτογραφία. Είπε στους διασώστες να στείλουν ό,τι είναι δυνατόν, ακόμα και ελικόπτερο για να σώσουν την γυναίκα του. Όμως, στο σημείο που βρίσκονταν ούτε ελικόπτερο δεν μπορούσε να φτάσει. Ο Harold περπάτησε 45 λεπτά για να φτάσει στην Toni. Ηταν βαριά τραυματισμένη και η αναπνοή της έβγαινε με δυσκολία.

Όταν έφτασαν κοντά τους δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Η 50χρονη Toni, ήταν νεκρή.

Απαρηγόρητος ο Harold έκλαιγε για την αγαπημένη του, την οποία αποτέφρωσε όπως έκανε και με την πρώτη του γυναίκα. Μάλιστα σκόρπισε τις στάχτες της στο ίδιο σημείο που είχε σκορπίσει και της πρώτης του αγαπημένης…

Οι ιστορίες που έλεγε ο Harold στην οικογένεια της Toni περιείχαν πολλές αντιφάσεις. Η αστυνομία από την άλλη παρακολουθούσε και ερευνούσε με προσοχή την υπόθεση. Και όλα άλλαξαν όταν είδαν μέσα στο αυτοκίνητο του ζευγαριού έναν χάρτη ο οποίος είχε σημειωμένο με ένα Χ το σημείο που έπεσε η Toni! Βρήκαν και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Η ασφάλεια ζωής της Lynn άξιζε 450.000 ευρώ και της Toni πολλά εκατομμύρια!

Ανακάλυψαν και άλλα σημαντικά πράγματα. Ο πετυχημένος επιχειρηματίας, όπως ήθελε να παρουσιάζεται ο Harold είχε να εργαστεί πάνω από 10 χρόνια! Δεν έκανε φιλανθρωπίες όπως έλεγε, δεν είχε συναδέλφους, δεν είχε πελάτες!

Στην δίκη που έγινε η πολιτική αγωγή κατηγόρησε τον Harold ότι είχε προσχεδιάσει την δολοφονάι της δεύτερης γυναίκας του για αν εισπράξει την ασφάλεια ζωής!

Μετά την πτώση δεν βρέθηκε πουθενά το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Toni και και ενώ έπεσε από τόσο ψηλά η φωτογραφική της μηχανή ήταν δίπλα της ανέπαφη… Επίσης ενώ έλεγε στους διασώστες ότι της έκανε τεχνητή αναπνοή το κραγιόν της ήταν ανέπαφο!

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Harold Henthorn, κρίθηκε ένοχος για φόνο πρώτου βαθμού. Τρεις μήνες μετά το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια χωρίς αναστολή.

Μετά τον θάνατο της Τoni άνοιξε και ο φάκελος τους θανάτου της πρώτης του γυναίκας. Όλοι πιστεύουν ότι ο Harold είναι κατα συρροήν δολοφόνος. Οτι έριξε επίτηδες το “παξιμάδι” κάτω από το αυτοκίνητο και μετά κλώτσησε τον γρύλλο για να πέσει πάνω της το αυτοκίνητο και να την σκοτώσει.

πηγη: newsit.gr

Σχετικά άρθρα