Εξαρθρώθηκε σπείρα στη Βόρεια Ελλάδα

Έγιναν δύο συλλήψεις

Στην εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε ένοπλη ληστεία και σε περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών και καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, προχώρησε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Τα μέλη της σπείρας προέβησαν σε ένοπλη ληστεία και 9 κλοπές από οικίες και καταστήματα απ’ όπου αφαίρεσαν χρήματα και πλήθος κοσμημάτων. Η δράση τους εντοπίζεται στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πέλλας και Καβάλας.

Προκειμένου να μη γίνονται αντιληπτοί και να παραπλανούν τις αστυνομικές Αρχές, τοποθετούσαν μεμβράνες διαφορετικών χρωμάτων στο όχημα που χρησιμοποιούσαν για την προσέγγιση των στόχων τους και τη διαφυγή τους. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο τοποθετούσαν κάθε φορά διαφορετικές πινακίδες κυκλοφορίας που αφαίρεσαν σε προγενέστερο χρόνο από άλλα οχήματα. Για να αποφύγουν πιθανό εντοπισμό και σύλληψή τους χρησιμοποιούσαν φορητό ασύρματο.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 35χρονος καθώς σε αποθήκη ιδιοκτησίας του όπου μετέβαιναν οι δράστες, βρέθηκαν κοσμήματα και πλήθος μηχανημάτων τήξης, επεξεργασίας και παραγωγής χρυσού, τα οποία και κατασχέθηκαν

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

8.850 ευρώ
Ποσότητα ναρκωτικών ουσιών
Πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας
Φορητός πομποδέκτης και Διαρρηκτικά εργαλεία. Εντοπίστηκε ακόμη και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Σαν τη ΝΟVA( που δε σχολιάζει τις φάσεις γιατί έτσι βολεύει το Μαρινάκη ) κι εσείς δε λέτε ποιας εθνικότητας ήταν τα φρούτα αυτά!
    Ελεεινοί!

Comments are closed.