Εξώδικο Σαββίδη σε εφημερίδα!

Δεν πωλείται το OPEN

Εξώδικο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» απέστειλε το OPEN και η Dimera, αμφότερες εταιρίες συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, για το ψευδές δημοσίευμα που υποστηρίζει πως ο επιχειρηματίας προτίθεται να πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό.

Αναλυτικά από την ανακοίνωση:

Εξώδικο OPEN και Dimera Media Investments κατά της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για ψευδές και κακόβουλο δημοσίευμα

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική μέτοχός του πρώτου, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020 στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «Secret», με τίτλο «Πουλάει και το OPEN ως τον Μάρτιο ο Σαββίδης».

Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς την εφημερίδα «Παραπολιτικά» για το ψευδές και άκρως συκοφαντικό ανυπόγραφο άρθρο.

Η Dimera Media Investments διαψεύδει, επίσης, κατηγορηματικά την ανυπόστατη «είδηση» περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα στον χώρο των media, σχεδιάζοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Σχετικά άρθρα

Στάση κρουαζιέρας η Θεσσαλονίκη!

Συναντήσεις με εκπροσώπους τεσσάρων μεγάλων εταιρειών κρουαζιέρας, με σκοπό να εντάξουν τη Θεσσαλονίκη στους προορισμούς τους ή να αυξήσουν τα δρομολόγιά τους, θα έχει στο προσεχές διάστημα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Οι σχετικές επαφές έγιναν στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Κρουαζιέρας Seatrade Med 2014. Η εν λόγω Έκθεση αποτελεί […]