Φήμες για απόσυρση Μαρινάκη από τον ΔΟΛ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ιστορικό συγκρότημα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ιστορικό συγκρότημα του ΔΟΛ.

Οπως αναφέρει το enimerosi24.gr, «είναι βέβαιο ότι σε πέντε (5) εργάσιμες από σήμερα το σύνολο των εργαζομένων στον ΔΟΛ θα απολυθεί και όπως τους προέτρεψε ο εκκαθαριστής να πάνε αμέσως στον ΟΑΕΔ για να μπουν στο ταμείο ανεργίας!».

Οι εργαζόμενοι που το προηγούμενο διάστημα κράτησαν ανοικτό το μαγαζί, σύμφωνα πάντα με το enimerosi24.gr, ενημερώθηκαν «ότι προς το παρόν δεν θα πληρωθούν τους δύο μήνες που τους οφείλουν οι τράπεζες (σ.σ.για την περίοδο του καθεστώτος εκκαθάρισης) και πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά τότε θα πληρωθούν τους δύο μήνες». Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στους εργαζόμενους οφείλονται και 6 μηνιάτικα από την εποχή Ψυχάρη, εκ των οποίων τους επόμενους μήνες θα πάρουν 2 ή 3, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως άπαντες χάνουν το δικαίωμα της αποζημίωσης.

Ταυτόχρονα, η Εθνική τράπεζα έστειλε χαρτί άμεσης έξωσης στον ΔΟΛ και πάντα σύμφωνα με το enimerosi24 «κανείς από την πλευρά Μαρινάκη αλλά και τα στελέχη του ΔΟΛ που συνομιλούν επίσημα και ανεπίσημα με την πλευρά Μαρινάκη δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση στους εργαζομένους».

«Τέλος με βάση όλα αυτά και δεδομένης της σιγής ασυρμάτου από την πλευρά του νέου ιδιοκτήτη άρχισαν ήδη να διακινούνται φήμες ότι το μετάνιωσε και αναζητεί τρόπο απεμπλοκής και δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πληρώσει αν χρειαστεί και την όποια ρήτρα υπάρχει για να συμβεί αυτό.

Είπαμε αυτά είναι προς το παρόν στο επίπεδο της φημολογίας, αλλά όταν κάποιος καταβάλει 23 εκ. ευρώ για να εξαγοράσει το ιστορικότερο και πιο σημαντικό δημοσιογραφικό οργανισμό της χώρας και αμέσως μετά πρακτικά και ουσιαστικά εξαφανίζεται από την όλη διεργασία, ενώ σε λίγες μέρες θα υπάρχουν μόνο απολυμένοι εργαζόμενοι της εταιρείας και ταυτόχρονα δεν υπάρχει πλέον και κτίριο, είναι λογικό στο μυαλό όλων να στριφογυρίζουν μόνο αρνητικές σκέψεις και σενάρια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Πού είσαι Κούλη να πολεμήσεις τη βρωμιά και τη διαπλοκή (όπως τότε με το noor1)…

    1. Θα βγάλει ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης που είναι εχθρική προς τους επενδυτές

  2. Εντελώς αντικειμενικά και πέρα από οπαδικά, το άρθρο γενικά είναι γτπ. Πλήρωσε ο άλλος 23 μύρια και επειδή είναι στην άκρη γιατί έχει σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθεί από τους συνδικάλες στυλ ΠΑΜΕ και για το αν αυτοί που θα απολυθούν θα είναι με τις τωρινές διατάξεις του νόμου ή με τις παλιότερες, γράφει ο άλλους ότι “άκουσε” και με βάση “φήμες” ότι την κάνει και το μετάνιωσε. Σαν τα άρθρα που γράφουν για τον Σαββίδη οι χαμουτζήδες, ότι δυσαρεστήθηκε και σκέφτεται να φύγει ένα πράγμα.
    Όσο για τις παλιές διατάξεις απόλυσης ξεχάστε τες. Δεν είναι λογικό κάποιος να αγοράζει ένα μαγαζί που έχει ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ και να πληρώνει απολύσεις και μάλιστα αναδρομικά για τόσα χρόνια. Ο Μαρινάκης έκανε αυτό που ήθελε. Αγόρασε τον ΔΟΛ για τον εξοπλισμό και τα στούντιο του MEGA, θα κρατήσει ότι χρειάζεται, θα γειώσει τα υπόλοιπα και θα κάνει μόνος του καινούριο κανάλι. Και θα αφήσει τους πρώην εργαζόμενους να κουρεύονται και να είναι σε στυλ “ούτε γουλιά” και “αυτοδιαχείρηση ΒΙ.ΜΕ.”

    1. Παρόλα ταύτα η αλήθεια είναι κάπου στή μέση όπως τουλάχιστον τά λές αδερφούλη.

Comments are closed.